Tropical Leaves

Våran Integritetspolicy

Vilken typ av information samlar vi in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt.

 

Dessutom samlar vi in ​​IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik.

 

Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstid, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan.

 

Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur samlar vi in information?

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​

personlig information du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress.

 

Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

 Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

Att tillhandahålla och driva tjänsterna;

För att ge våra användare löpande kundtjänst och teknisk support;

För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personaliserade servicemeddelanden och reklammeddelanden;

För att skapa aggregerad statistisk information och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

 

För att följa alla tillämpliga lagar och regler.

Hur lagrar vi, använder och delar vi besökares personliga information?

Vårt företag använder Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna.

De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. Alla gateway för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover.

 

PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Frågor och din kontaktinformation

Om du vill: komma åt, korrigera, ändra eller radera all personlig information vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på slapvagnsbolaget@gmail.com. Så svarar vi så fort vi kan.